Contact Oxalis tuinontwerpen

Jeanne van Rijs
St. Janslaan 2C
5836 AZ Sambeek
Tel: 06 15 36 27 04
Email: info@oxalis-tuinontwerpen.nl

Tuinontwerpstudio Oxalis 
Oxalis tuinontwerpen in Sambeek ontwerpt tuinen, verzorgt tuinadviezen en maakt beplantingsplannen voor particulieren en bedrijven in de regio Nijmegen, Arnhem, Boxmeer, Gennep, Land van Cuijk, Venray en Venlo.
Graag zou ik ook willen werken aan plannen voor (semi) openbare ruimten.

Jeanne van Rijs
Ik ben degene die u spreekt of ziet als u contact zoekt met Oxalis Tuinontwerpen. Na mijn studie biologie (specialisatie biochemie) besloot ik een opleiding in tuinarchitectuur te volgen. Zo'n 25 jaar geleden startte ik mijn ontwerpstudio Oxalis Tuinontwerpen. Hierin kan ik zowel mijn creativiteit kwijt als het door mijn studie gestimuleerde vermogen om analytisch en kritisch te denken. Ik houd van mijn vak en hoor van opdrachtgevers vaak terug dat mijn enthousiasme en kennis van tuinen en planten aanstekelijk werkt en hen inspireert.

Tuinontwerpersgroep
Ik ben medeoprichter en lid van de Tuinontwerpersgroep TOG die zich professionele ontwikkeling en uitwisseling ten doel stelt.

Lezingen over tuinen en beplanting
Naast mijn werk als ontwerper van tuinen en beplantingen, verzorg ik regelmatig lezingen voor geïnteresseerden. U kunt kiezen uit vijf titels. Voor informatie en het reserveren van een datum kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen

Nieuws 

Let op; vanaf september 2022 heb ik mijn werk als ontwerper beëindigd. Ik neem  geen nieuwe opdrachten meer aan maar wil u met plezier verwijzen naar  Annelies Wouters (www.NatuurOntwerp.nl)(regio Venlo/Nijmegen/Arnhem en naar Bernadette den Bieman, www.bernadettedenbieman.nl (regio Oss/den Bosch).

Zelf ga ik mij richten op het schrijven van een boek over het ontwerpen van tuinen in samenwerking met Modeste Herwig, Nederlandse tuinpublicist en fotograaf. Ik vind dit een geweldige kans op mijn ervaring en kennis over te dragen en op die manier mijn carrière als tuinontwerper te beëindigen. Dit nieuwe boek komt in maart 2024 uit en zal, samen met het eerder verschenen boek 'Planten Combineren', een eenheid vormen. De combinatie van beide boeken zal de lezer en tuineigenaar complete informatie en inspiratie bieden om een goed ontworpen tuin met een prachtige beplanting te maken. Het boek 'Planten Combineren' is reeds meerdere malen sinds 2019 herdrukt en verkrijgbaar onder ISBN nummer 978 94 6250 000 0.

ISBN 97890 0039  190 5     uitgeverij Forte Groen , Amsterdam       € 39,44    

Adres

Oxalis tuinontwerpen
Jeanne van Rijs
St. Janslaan 2C
5836 AZ Sambeek

Meer informatie

    Informatie van deze website mag alleen gebruikt worden voor particulier gebruik met vermelding van copyright © Oxalis tuinontwerpen. De informatie van tekst en foto’s, mag onder geen enkel beding veranderd worden. Commercieel gebruik van foto’s en tekst is alleen mogelijk na toestemming van Oxalis tuinontwerpen. Website in samenwerking met BLITZ Online

    Privacy verklaring