portretfoto van Jeanne van Rijs

Contact Oxalis tuinontwerpen

Jeanne van Rijs
St. Janslaan 2C
5836 AZ Sambeek
Tel: 06 15 36 27 04
Email: info@oxalis-tuinontwerpen.nl

Tuinontwerpstudio Oxalis 
Oxalis tuinontwerpen in Sambeek ontwerpt tuinen, verzorgt tuinadviezen en maakt beplantingsplannen voor particulieren en bedrijven in de regio Nijmegen, Arnhem, Boxmeer, Gennep, Land van Cuijk, Venray en Venlo.
Graag zou ik ook willen werken aan plannen voor (semi) openbare ruimten.

Jeanne van Rijs
Ik ben degene die u spreekt of ziet als u contact zoekt met Oxalis Tuinontwerpen. Na mijn studie biologie (specialisatie biochemie) besloot ik een opleiding in tuinarchitectuur te volgen. Zo'n 25 jaar geleden startte ik mijn ontwerpstudio Oxalis Tuinontwerpen. Hierin kan ik zowel mijn creativiteit kwijt als het door mijn studie gestimuleerde vermogen om analytisch en kritisch te denken. Ik houd van mijn vak en hoor van opdrachtgevers vaak terug dat mijn enthousiasme en kennis van tuinen en planten aanstekelijk werkt en hen inspireert.

Tuinontwerpersgroep
Ik ben medeoprichter en lid van de Tuinontwerpersgroep TOG die zich professionele ontwikkeling en uitwisseling ten doel stelt.

Lezingen over tuinen en beplanting
Naast mijn werk als ontwerper van tuinen en beplantingen, verzorg ik regelmatig lezingen voor geïnteresseerden. U kunt kiezen uit vijf titels. Voor informatie en het reserveren van een datum kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen

Nieuws 
Op dit moment schrijf ik samen met de Nederlandse tuinpublicist en fotograaf Modest Herwig een handboek voor borders en inspirerende plantcombinaties. Het boek wordt voorjaar 2019 uitgegeven door Forte uitgevers en zal verschijnen onder ISBN nummer 978 94 6250 000 0.

Links
Oxalis tuinontwerpen is ook opgenomen op www.alletuinontwerpers.nl en op www.tuinontwerpervinden.nl

TEL: 06 15 36 27 04
Email: info@oxalis-tuinontwerpen.nl

Adres

Oxalis tuinontwerpen
Jeanne van Rijs
St. Janslaan 2C
5836 AZ Sambeek

Meer informatie

    Informatie van deze website mag alleen gebruikt worden voor particulier gebruik met vermelding van copyright © Oxalis tuinontwerpen. De informatie van tekst en foto’s, mag onder geen enkel beding veranderd worden. Commercieel gebruik van foto’s en tekst is alleen mogelijk na toestemming van Oxalis tuinontwerpen. Website in samenwerking met BLITZ Online

    Privacy verklaring